KARSINTA-RAPORTTI: SIILINJÄRVEN PESIS – OULUN LIPPO 11.9.

Superpesiskarsintojen toinen kamppailu Oulun Lipon ja Siilinjärven Pesiksen välillä päättyi kotiutuslyöntikilpailujen kautta lopulta Siilinjärven voittoon ja täten sarjaa jatketaan sunnuntaina tasavoitoista!

Avausjaksolla ensimmäinen juoksu nähtiin heti ensimmäisessä sisävuorossa, kun Ville-Veikko Korhonen avasi savolaisten juoksutilin siirtäen kotijoukkueen 1-0 johtoasemaan heti kättelyssä. Näppärästä alusta huolimatta kummankaan joukkueen ulkokenttä ei päästänyt juoksuakaan ennen neljännen lopettavaa sisävuoroa, kun Oulun Oskari Salmela onnistui tasoittamaan tilanteen kunnarin arvoisesti. Oululaisten puolesta jaksosta haluttiin kuitenkin jaksovoitto eikä tasatilannetta, onnistuneesta lyönnistä vastatessa Jonne Luhtavaara myöskin kunnarillaan, jonka aikana Oskari Salmela ja Harri Kolehmainen ennättivät kotipesään. Tämän myötä avausjakso päätettiin Lipon eduksi 1–4 lukemiin!

Toisessa jaksolla oululaisten peli ei oikein ottanut tuulta alleen, vaikka jakso käynnistettiin jälleen kunnarilla, tällä kertaa Tapani Pirin toimesta. Tätä seurasi vielä seuraavassa vuoroparissa Ville-Pekka Jokisen onnistuminen, jonka turvin Aki Toikka ennätti kotipesään. 0–2 lukemat eivät kuitenkaan säilyneet sen pidempään, siilinjärveläisten siirtyessä 3–2 johtoon seuraavalla sisävuorollaan Ville LantiaisenJiri Pippolan sekä Ville-Veikko Korhosen toimesta. Toisella jaksolla ei kuitenkaan Oulun puolesta enää juoksuja saatu aikaiseksi ja kirittävä matka kasvoi turhan suureksi, kun Siilinjärvi siirtyi viiden juoksun lukemiin, jakson myös päättyessä samaiseen 5–2 lopputulokseen.

Supervuoroparissa ei puolin eikä toisin saatu lainkaan juoksuja aikaiseksi, eikä myöskään kotiutuslyöntikilpailussa Oulun Lipon puolesta, vierasjoukkueen jäädessä viiden parin jälkeen nollille. Siilinjärven Pesis taas onnistui heti ensimmäisessä parissaan, vieden ottelun nimiinsä sekä tasoittaen karsintasarjan. Karsintasarjan kolmas ottelu pelataankin jo seuraavana päivänä Oulussa ja ottelussa on totisesti taas panosta, kun tasatilanteen myötä kolmannen ottelun voittajalle sarja on katkolla ensi viikon lauantaina Siilinjärvellä!

Ottelussa parhaina pelaajina palkittiin vieraana olleelta Oulun Lipolta Jonne Luhtavaara ja Oskari Salmela. Kotona pelanneen Siilinjärven Pesiksen parhaina palkittiin Ville-Veikko Korhonen ja Ville Veittikoski.

Seuraava peli pelataan heti sunnuntaina 12. syyskuuta, kun peli alkaa kotona Oulun DataCenter Stadionilla kello 15.00. Liput ovat ostettavissa porteilta tai ennakkoon osoitteesta lippo.shopunique.fi. Huomioithan, että kausikortit eivät ole enää käytössä jatkopeleissä!