Kausikortit kaudelle 2023 nyt myynnissä

 

hetki aikaa vielä hyödyntää VUODEN 2022 kulttuuri- ja liikuntasetelit

Vuosi vaihtuu hetken kuluttua. Sinulla on vielä hetki aikaa hyödyntää käyttämättömät kulttuuri-ja liikuntasetelisi. Mikä sinulla tulee kysyttävää maksamiseen liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä numeroon 0400-957 779.

Voit maksaa kausikorttisi myös SmartumPay-sovelluksessa. etsi sovelluksesta toimipiste Oulun Lippo ja löydymme kulttuurin alta. Muita maksutapoja ovat E-passi, Eazybreak ja tai myedenred.fi – osoitteessa. Oston yhteydessä Aseta hinnaksi joko normaalikausi 145 eur (150 eur postituksella) tai alekausikortti 105 eur (110 eur postituksella). Muista ottaa ostosi yhteydessä yhteyttä meihin sähköpostitse info@oulunlippo.fi ja jätä yhteystietosi.

 

Kausikortti 145 eur + toimituskulut 5 eur

Ale-kausikortti 105 eur + toimituskulut 5 eur

Vip-kausikortti 935 eur + toimituskulut 5 eur (Sisältää kaikki kauden viralliset kotiottelut, myös mahdolliset jatkopelit)

Lippokaulahuivi 25 eur + toimituskulut 5 eur, mikäli ostat pelkästään huivin (kaulahuiveja rajoitettu 50 kpl erä).

Toimitusmaksu on 5 eur / yksi tilaus. Maksu peritään ainoastaan, jos kortti postitetaan.

Mikäli kysyttävää ilmaantuu, ota yhteys info@oulunlippo.fi tai yhteys numeroon 0400 957 779.

Alennusryhmiä ovat 16-18-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, erityis- ja liikuntarajoitteiset henkilöt, veteraanit, varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat.

(Muistathan, että sinun tulee todistaa lipunmyynnissä alennukseen oikeuttava todistus)

Normaali- ja alekausikortti sisältävät pääsyn kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin. Muista kortteihin kuuluvista eduista ilmoittelemme talven mittaan.

 

Maksu ensin sitten kortti

Suorita ostoksesi ensin Läpilyönti Oy:n pankkitilille FI04 4055 0016 7023 30

Maksun viestiin kirjoita nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi ja tuotteet normaali tai ale. Muistathan lisätä summaan 5 euron postituskulun. 

Ps. yllätämme ensimmäisen kortin ostajan:)