Lippo Liikuttaa -kerho

Lippo Liikuttaa -kerho käynnistyy 20.11.2022

Lippo liikuttaa -kerho on matalan kynnyksen liikuntakerho 5–8-vuotiaille. Se on tarkoitettu lapsille, jotka ovat kiinnostuneet harrastamaan monipuolista liikuntaa turvallisen aikuisen ohjauksessa ilman kilpailullisia tavoitteita. Kerhotoiminnan sisältö ei ole mihinkään yksittäiseen urheilulajiin sitoutuvaa, vaan enemmän leikkipohjaista liikuntaa missä lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja. Kerhojen sisällössä kuunnellaan lasten toiveita ja vaatimustason toiminnalle määrittää jokainen lapsi itse.

Haluamme seurayhteisönä tarjota mahdollisuuden liikunnalliseen toimintaan lapsille, jotka eivät ole mukana urheiluseurassa. Toimintaa toteutetaan yhdessä ryhmässä kerho-ohjaajan johdolla kerran viikossa. Kerho kokoontuu sunnuntaiaamuisin Pohjankartanon koulun salissa kello 9–10.15. Liikuntakerho on täysin maksuton, eikä siihen osallistuminen sido lasta tai lapsen huoltajaa mihinkään. Oulun Lippo kerhon järjestäjänä sitoutuu siihen, että jokaisella kerhoon tulevalla lapsella on siellä turvallista olla.

Turvallinen ympäristö

Turvallinen ja liikunnan iloa tuottava toiminta edellyttää, ketään ei kiusata ja kerhossa käyttäydytään asiallisesti. Nämä ovat ainoat asiat, joita kerhoon osallistuvilta edellytämme. Jokainen seuratoiminnan ulkopuolella oleva 5–8-vuotias lapsi on tervetullut kerhoon sellaisena kuin on. Osallistujalla ei tarvitse olla mukana mitään liikuntavarusteita. Suosittelemme kuitenkin vaatetusta, joka saa hikeentyä ja missä lapsen on mukava liikkua ilman rajoitteita.

Jokaisella kerhoon osallistuvalla lapsella on suotavaa olla voimassa oleva vakuutus.

Kerho-aika: sunnuntaisin klo 9–10.15. Poikkeuksista ilmoitetaan Oulun Lipon Facebookissa ja nettisivuilla!

Lippo Liikuttaa -kerhotoiminta käynnistyy 20.11.2022

Paikka: Pohjankartanon koulun liikuntasali. Kokoontuminen klo 8.50 Pohjankartanon koulun edessä, joka sunnuntai joulukuun loppuun asti. (poikkeusaikataulut ilmoitetaan erikseen www.oulunlippo.fi

Kerhon hinta: Kerho on maksuton. Kerhotoiminta on rahoitettu yhteistyökumppaneidemme tuella. Etsimme uusia yhteistyökumppaneita mukaan kerhotoimintaan.
Kerhon ohjaajat: Kerho-ohjaajina toimivat Oulun Lipon edustusjoukkueen pelaajat Kasperi Salmela ja Ari Lankinen

Kerhoon osallistumisen edellytys on alla olevaan kyselylomakeeseen vastaaminen.

https://docs.google.com/forms/d/1KamxpoZLHuIEfn2emvoZOR4gljvlu7-RuFo7M10ZsWA/viewform?edit_requested=true

Lisätiedot ja kysymykset: Jimi Heikkinen puh.0400-957 779

Haluatko mukaan kerhotoiminnan yhteistyökumppaniksi?

Pääkumppanit

Suorsan terveyssäätiö

kumppanit