RAPORTTI: OULUN LIPPO – HAMINAN PALLOILIJAT 18.7.

Otteluraportti: Oulun Lippo – Haminan Palloilijat 18.7.2020

Tällä kertaa Oulun Lippo hävisi tilastollisesti niukasti ottelun 1-2 (4-2, 3-4, 0-1), joka tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa tällä runkosarjakaudella ottelusta jäi käteen vain yksi piste.

Vaikka tappioon ollaan pettyneitä, ensimmäisessä jaksossa ulkopeliin voidaan olla kokonaisuudessaan ihan tyytyväisiä. Ulkopelissäkin kävi kumminkin virheitä, esimerkiksi ensimmäisen jakson alussa ei saatu heittoja kiinni ja samalla autettiin vastustajaa. Sisäpelissä ei tapahtunut kauheasti mitään ensimmäisissä vuoropareissa, mutta kumminkin peli lähti pyörimään ja saatiin puristettua jaksovoitto tärkeiden juoksujen avulla.

Toisessa jaksossa ei ollut onnistunutta suorittamista. Ulkopelissä tapahtui useita epäonnistumisia, kun palloja ei saatu kiinni ja palot epäonnistuivat. Heikon ulkopelin takia vastustaja sai omien hyvien lyöntien lisäksi paljon apuja ja nappasi jaksovoiton. Vastustaja myös löi yhden juoksun supervuorossa ja voitti täten koko ottelun.

Kaikesta huolimatta matka jatkuu ja pitää ottaa opiksi. Tavoitteet on syksyssä ja niitä varten tarvii saada kokemusta. Seuraavaksi Oulun Lipolla on edessä neljä vieraspeliä: Kuopiossa, Kannuksessa, Loimaalla ja Haminassa. Vieraspelien jälkeen pääsemme pelaamaan kotiyleisölle, kun torstaina 6.8. Simon Kiri matkustaa Oulun Lipon vieraaksi Oulun DataCenter Stadionille. Liput seuraavaan kotiotteluun löytyy tuttuun tapaan osoitteesta: https://lippo.shopunique.fi !

Lisää kommentteja ottelusta lehdistötilaisuudessa.