RAPORTTI: SIMON KIRI – OULUN LIPPO 28.6.

Otteluraportti: Simon Kiri – Oulun Lippo 28.6.2020

Oulun Lippo nappasi ensimmäisen runkosarjaottelun tavalla täydet kolme pistettä, kun Lippo voitti Simon Kirin 0-2 (0-2, 5-7).

Tavotteiden osalta peli oli hyvä. Pelistä haettiin voittoa ja se saatiin. Voiton lisäksi pelistä myös opittiin paljon. Ensimmäisen jakson ulkopeliin voidaan olla tyytyväisiä, sillä vahvoja lyöjiä sisältävä vastustajan joukkue saatiin pidettyä nollissa. Sisäpeli oli hieman nihkeää, mutta tärkeät juoksut saatiin lyötyä.

Toisen jakson alussa Lippo löi itsensä heti 0-5 -johtoasemaan. Tämän jälkeen ulkopelissä syntyi ”pieni paniikki” ja erilaisia epäonnistumisia tapahtui. Seuraava ottelu pelataan taas Oulussa, perjantaina 3.7., kun Alavuden Peli-Veikot matkustaa Lipon vastustajaksi. Liput löytyy verkkokaupasta!