RAPORTTI: SOTKAMON JYMY – OULUN LIPPO 7.6

Otteluraportti: Sotkamon Jymy (SuperJymy) – Oulun Lippo harjoitusottelu 6.6.2020

Tämän päivän pelin voitto jäi tällä kertaa Sotkamoon 2-0 (6-5, 8-3, 1-1k).

Ensimmäinen jakso Sotkamoa vastaan lähti Lipon kohdalla rullaamaan hyvin. Ensimmäisessä jaksossa päästiin lyömään hienoja lyöntejä sekä peli pyöri hyvin. Ulkopelissä nähtiin myös loistavia suorituksia, mutta myös muutamia virheitä. Ensimmäisestä jaksosta jäi kokonaisuudessaan hyvä maku suuhun.

Toinen jakso lähti hieman heikosti käyntiin. Sotkamo pääsi johtoon eikä Lippo saanut enää sisäpelin lyönteihin samanlaista laadukkuutta, kuin ensimmäisessä jaksossa. Vastustajan joukkue sisälsi erittäin hyviä pelaajia, joten loppu peleissä koko otteluun voi olla tyytyväinen.

Koska kyseessä oli harjoituspeli, jaksojen lisäksi pelattiin myös kotiutuslyöntikilpailu. Kotareiden lopputulos oli tasapeli eli 1-1.

Seuraava ottelu pelataan taas Oulussa, lauantaina 13.6., kun Sotkamon Jymy 2 matkustaa taas Lipon vastustajaksi. Liput löytyy verkkokaupasta!